INFO /HÁZIREND - Caraván Camping Gyenesdiás

RECEPCIÓ

Elő- és utószezon :

9:00 - 17:00

Főszezon:

0:00 - 24:00


8315 Gyenesdiás, Madách u. 43
info@caravancamping.hu
Tel/fax: 0036 30 391 8307
Nyitvatartási idő: április 1 - január 6


CHECK-IN

Az érkezés napján 14:00 órától

CHECK-OUT

Parcelláról : 11:00 óráig

Lakókocsiból : 10:00 óráig


 A kemping végleges elhagyása előtt kérjük mindenképpen jelentkezzen ki a recepción !

Amennyiben a vendég 11:00-ig nem végzi el a kijelentkezést, a következő napi szállásdíj automatikusan felszámolásra kerül.PARKOLÁS

Személyautóval csak a saját parcellán szabad parkolni !  1 pacellához csak 1 személyautó parkolhat, minden további személyautó napi díj ellenében az erre kijelölt helyen parkolhat .

ÜDÜLÉSI SZABÁLYZAT

Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy nyaralásához a Caravan Camping *** - et választotta ! Kikapcsolódásában nem szeretnénk Önt feleslegesen zavarni, ezért ezúton tájékoztatjuk a kemping házirendjéről. Ezek betartásával segíti munkánkat, és hozzájárul  ahhoz, hogy itt tartózkodása minél zavartalanabb legyen.


Látogatók:

A szállóvendégekhez érkező látogatók létszámát, érkezési és távozási idejét kérjük a recepción bejelenteni ! Fogadásuk kizárolag napi dííj ellenében és bejelentéssel.

Pihenő, zene:

A kempingben a csendes pihenő 23:00 - 06:00-ig tart. Kérjük önöket, legyenek tekintettel egymásra, és 23:00 után mellőzzék a hangoskodást. Járművel a kemping területére a csendes pihenő időtartama alatt behajtani nem lehet !

A kemping területén a nagyobb teljesítményű zenelejátszók használata semillyen időszakban nem engedélyezett!

Járművek

A kemping egész területén a megengedett legnagyobb sebesség max. 5 km/h ! A kemping területén a járművek mosása nem lehetséges !

Kémiai WC

A kémiai wc-t csak az arra kijelölt helyre szabad üríteni .

Gyerekek

A zuhanyzókat és Wc-ket 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel szabad használni.

A kemping területén található játékeszközöket 14 évees kor alatt csak szülői felügyelettel és rendeltetésszerűen szabad használni.

Dohányzás

A vizesblokkokban és egyéb zárt helyiségekben tilos a dohányzás !

Medence

A medence használat szabályairól a medence bejáratánál lehet tájékozodni. Kérjük ezek betartását.

Károk

A kemping területén történő esetleges károkozást a vendég köteles bejelenteni és megtéríteni. A kemping területén lévő bármilyen üzemzavart vagy valamely berendezés meghibásodást észleli, kérjük szíveskedjen a recepción haladéktalanul jelezni azt.

Grill, bográcsozó

Grillezni saját parcellán csak az arra alkalmas eszközökkel lehet, saját parcellán nyílt tüzet rakni tilos !  Tüzet rakni csak az arra kijelölt tűzrakó helyen lehetséges. Ne feledkezzen el gondoskodni a tűz teljes eloltásáról !

A közösségi grillezőket és bográcsozót használat után minden esetben tisztán átadni szíveskedjen.

Háziállat

Háziállat a kemping területén csak pórázon lehet, és az esetleges ürülék összeszedéséről a gazdának kell gondoskodni.

Növényvédelem

Kérjük Önöket óvják meg környezetünket és a kempingben található növényeket, bokrokat és fákat! Ne verjen szöget az élő fába, mert az a fa elpusztulásához vezet !

Szelektív hulladékgyűjtés

környezetünk védelme kiemelten fontos a számunkra, ezért a kemping területén szlektív hulladékgyűjtést végzünk. Kérjük támogassa ezt a törekvésünket , és már a saját parcellán gyűjtsék a hulladékot külön, és úgy helyezzék az erre kijelölt konténerekbe. Amiket külön gyűjtünk : papírhulladék, műanyagpalack és alumínium doboz, üveg , használt elem.


KÖZPONTI SEGÉLYHÍVÓ : 112

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.