"...ONE MoNTH, OnE Wedding..." 

Filozófiánk - avagy mi is az a OMOW ? 


Kedves leendő Jegyespárok, 


Sajnos a mai világunkra egyre jellemzőbb a folyamatos rohanás és a túlzsúfoltság. Ez kihatással van az életünkre, a munkákra - különösen igaz életünk nagy eseményeire is.

A „One Month, One Wedding” (OMOW) filozófiája szeretne kicsit szembe menni a világgal. Olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani Nektek, ahol Ti vagytok a legfontosabbak. A több rendelkezésre álló időnek és jobb szervezésnek köszönhetően több figyelmet tudunk fordítani a párok igényeire.

Szolgáltatásunk igény szerinti több alkalmas, több helyszínes fotózást tartalmaz, így végig kísérhetjük életetek nagy napját - akár a jegyesfotózástól az esküvőig.

A fotózások során mindig törekszünk a Hozzátok illő, egyedi képek elkészítésére, és a rövid leadási határidőre. A képek átadása minden esetben egyedi pendrive-on, díszdobozban történik, melyben fotónyomatok is helyet kapnak, valamint egyedileg elkészített, személyre szabott fotókönyv is kérhető.

Ha minket választanátok, hogy mi örökítsük meg életetek nagy pillanatát, töltsétek ki az ajánlatkérő űrlapot.


Bármi kérdés esetén, nyugodtan írjatok az alábbi elérhetőségekre. 


                                                                                                                              A " One Month, One Wedding" csapata

" ...ONE MONTH, ONE WEDDING  ... " -  avagy egy hónap, egy esküvő

Tulajdonképpen mit is jelent ez, és a jelenlegi, rohanó, gazdaság alapú világban miért jó ez ? És miért nem vállalunk havi, legalább 4-5 esküvőt, mint ahogy a szakma nagy része teszi  ?    

Menjünk vissza pár lépést, egészen addig amíg a kedves leendő jegyespár fényképészt keres a nagy napjuk pillanatainak megörökítésére. Sajnos, egyre többször hallani, hogy a pár csak a fotózás előtti napokban, vagy egyáltalán nem is találkozik a nagy nap előtt a fényképésszel. Az OMOW felkéréseinél az egyik legfontosabb a személyes kontakt az első megbeszéléstől , egészen a kért fotóanyag leadásáig.  Hisz, hogyan lehetne úgy rá bízni valakire a közös életetek legszebb pillanatait, ha nem is ismer Bennetek. Mi kell ahhoz, hogy a pár és a fotós egy hullámhosszra kerüljön? Idő. Rengeteg együtt töltött idő. 

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy ebből van a mai világban a legkevesebb, ezért az OMOW szembe megy a világ elvárásaival. Olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani Nektek, ahol Ti vagytok a legfontosabbak. A több rendelkezésre álló időnek és jobb szervezésnek köszönhetően több figyelmet tudunk fordítani a párok igényeire.  Nem utolsó sorban egy csipetnyi exkluzivitást csempészhetünk a hétköznapokba.

Ideális esetben már a nagy nap előtt hónapokkal leülünk megbeszélni, hogy mi lenne a Ti elképzelésetek, mire vágytok. Ekkora azért nagyjából körvonalazódnak az ötletek és a lehetőségek.  Szolgáltatásunk igény szerinti több alkalmas, több helyszínes fotózást tartalmaz, így végig kísérhetjük életetek nagy napját - akár a jegyesfotózástól az esküvőig. Nálunk nincsenek korlátok: se idő, se mennyiségi. ... még a kreativitás és a jókedv is határtalan egy-egy velünk töltött fotózáson. 

Ajánlatkérés


A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Kapcsolat:

Makrai Tamás e. v.
9600 Sárvár, Balassi Bálint u. 18
+36 30 553 8321


Adószám: 68863474 -1-38
Nyilv.tart.szám: 52360312

Email : makrayphotography@gmail.com
​Web:  http://makrayphotography.com

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.