NYÁRBÚCSÚZTATÓ BOGÁRTALÁLKOZÓ - GYENESDIÁS

" ...veletek. Gyenesen. szeretem ... " 

Idén augusztus végén, immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Gyenesdiási Bogártalálkozó, aminek az elejétől fogva a Caraván Camping ad otthont. Első években még csak 20-30 regisztrált autó vett részt az eseményen, de az elmúlt években már bőven eléri a bűvös százast is a rendezvényre el látogató autósok száma.

Külön öröm , hogy nem csak a környékbeli VW- rajongók érkeznek hozzánk, hanem az ország másik végéből is , sőt még az ország határon túlról is vannak rendszeres vendégeink.

Három napos rendezvényünk célja tovább épiteni az eddig kialakult közösséget és családias hangulatot a nyári Balaton milliőjében. A megújult szervezőcsapatunk igyekszik a rég jól bevált programokat fiatalos lendülettel elegyíteni. Rendezvényünk során tervezünk egy Balaton-felvidéki kirándulást, amely bemutatja hazánk e régiójának természeti és épített örökségének kincseit, illetve az elmaradhatatlan szombati túra, az úgynevezett kirajzást is megtartjuk.

Fotók

VIDEÓK

foglalás

info

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.